6. Yarıyıl |
Ders Kodu |
Ders Adı |
Dili |
Ön Koşul |
Teorik |
Pratik |
Kredi |
AKTS |
BES302
|
Yetişkin Hastalıklarında Beslenme ve Diyetetik Uygulamaları II |
TR |
|
3 |
2 |
4 |
5 |
BES304
|
Toplu Beslenme Sistemleri II |
TR |
|
3 |
0 |
3 |
5 |
BES308
|
Toplumda Beslenme Sorunları ve Epidemiyolojisi |
TR |
|
3 |
0 |
3 |
4 |
BES324
|
Çocuk Hastalıklarında Beslenme ve Diyetetik Uygulamaları II |
TR |
|
2 |
2 |
3 |
4 |
|
Bölüm Seçmeli
|
|
|
|
|
2 |
4 |
Ders Kodu |
Ders Adı |
Dili |
Ön Koşul |
Teorik |
Pratik |
Kredi |
AKTS |
BES316
|
Tarif Geliştirme ve Porsiyonlama |
TR |
|
0 |
2 |
1 |
4 |
BES318
|
Yiyecek ve İçecek Hizmetleri |
TR |
|
2 |
2 |
3 |
4 |
BES320
|
Beslenme Bozukluklarında Tanı Yöntemleri |
TR |
|
2 |
0 |
2 |
4 |
|
|
Bölüm Seçmeli
|
|
|
|
|
2 |
4 |
Ders Kodu |
Ders Adı |
Dili |
Ön Koşul |
Teorik |
Pratik |
Kredi |
AKTS |
BES310
|
Kanser ve Beslenme |
TR |
|
2 |
0 |
2 |
4 |
BES314
|
Beslenme Destek Sistemleri |
TR |
|
2 |
0 |
2 |
4 |
|
|
Üniversite Seçmeli
|
|
|
|
|
2 |
4 |
Ders Kodu |
Ders Adı |
Dili |
Ön Koşul |
Teorik |
Pratik |
Kredi |
AKTS |
UNI310
|
Dijital Okuryazarlık ve Teknoloji Bağımlılığı |
TR |
|
2 |
0 |
2 |
4 |
UNI312
|
Sosyal Medya ve İçerik Yönetimi |
TR |
|
2 |
0 |
2 |
4 |
UNI314
|
Sosyal Medya ve Dijital İletişim |
TR |
|
2 |
0 |
2 |
4 |
UNI316
|
Dijital Dönüşüm ve Endüstri 4.0 |
TR |
|
2 |
0 |
2 |
4 |
UNI318
|
Yapay Zekâ Kavramdan Uygulamaya |
TR |
|
2 |
0 |
2 |
4 |
UNI320
|
Medya Okuryazarlığı |
TR |
|
2 |
0 |
2 |
4 |
UNI322
|
Hızlı Okuma ve Anlama |
TR |
|
2 |
0 |
2 |
4 |
UNI324
|
Etkili İletişim ve Sunum Becerileri |
TR |
|
2 |
0 |
2 |
4 |
|
7. Yarıyıl |
Ders Kodu |
Ders Adı |
Dili |
Ön Koşul |
Teorik |
Pratik |
Kredi |
AKTS |
BES409
|
Seminer I |
TR |
|
2 |
0 |
2 |
2 |
BES431
|
Beslenme ve Diyetetik Alanında Mesleki Eğitim I - Çocuk |
TR |
|
0 |
18 |
9 |
7 |
BES433
|
Beslenme ve Diyetetik Alanında Mesleki Eğitim II - Yetişkin |
TR |
|
0 |
18 |
9 |
7 |
BES435
|
Mezuniyet Projesi I |
TR |
|
2 |
0 |
2 |
5 |
BES437
|
Toplum Beslenmesinde Mesleki Eğitim |
TR |
|
0 |
0 |
0 |
5 |
|
Bölüm Seçmeli
|
|
|
|
|
2 |
4 |
Ders Kodu |
Ders Adı |
Dili |
Ön Koşul |
Teorik |
Pratik |
Kredi |
AKTS |
BES413
|
Besin İntoleransı ve Alerjiler |
TR |
|
2 |
0 |
2 |
4 |
BES424
|
Mikrobiyota ve Diyet Etkileşimi |
TR |
|
2 |
0 |
2 |
4 |
BES426
|
Karbonhidrat Sayımı |
TR |
|
2 |
0 |
2 |
4 |
BES428
|
Çocuk, Ergen ve Yetişkin Obezitesi Yönetimi |
TR |
|
2 |
0 |
2 |
4 |
|
8. Yarıyıl |
Ders Kodu |
Ders Adı |
Dili |
Ön Koşul |
Teorik |
Pratik |
Kredi |
AKTS |
BES410
|
Seminer II |
TR |
|
2 |
0 |
2 |
2 |
BES432
|
Beslenme ve Diyetetik Alanında Mesleki Eğitim III - Toplu Beslenme Sistemleri |
TR |
|
0 |
18 |
9 |
7 |
BES434
|
Beslenme ve Diyetetik Alanında Mesleki Eğitim IV - Dış Kurum |
TR |
|
0 |
18 |
9 |
7 |
BES436
|
Mezuniyet Projesi II |
TR |
|
2 |
0 |
2 |
5 |
|
Bölüm Seçmeli
|
|
|
|
|
2 |
3 |
Ders Kodu |
Ders Adı |
Dili |
Ön Koşul |
Teorik |
Pratik |
Kredi |
AKTS |
BES420
|
Beslenme ve Genetik |
TR |
|
2 |
0 |
2 |
3 |
BES422
|
Hastalıkların Önlenmesinde Beslenme |
TR |
|
2 |
0 |
2 |
3 |
BES430
|
Beslenme Eğitimi ve Danışmanlığı |
TR |
|
2 |
0 |
2 |
3 |
|
|
Bölüm Seçmeli
|
|
|
|
|
2 |
3 |
Ders Kodu |
Ders Adı |
Dili |
Ön Koşul |
Teorik |
Pratik |
Kredi |
AKTS |
BES412
|
Besin Destek Ürünleri ve Fonksiyonel Besinler |
TR |
|
2 |
0 |
2 |
3 |
BES414
|
Besin Öğeleri ve Hastalıklar |
TR |
|
2 |
0 |
2 |
3 |
BES415
|
Prebiyotikler ve Probiyotikler |
TR |
|
2 |
0 |
2 |
3 |
BES417
|
Bariatrik Cerrahi ve Beslenme Tedavisi |
TR |
|
2 |
0 |
2 |
3 |
|
|
Bölüm Seçmeli
|
|
|
|
|
2 |
3 |
Ders Kodu |
Ders Adı |
Dili |
Ön Koşul |
Teorik |
Pratik |
Kredi |
AKTS |
BES416
|
Besin-İlaç Etkileşimi |
TR |
|
2 |
0 |
2 |
3 |
BES418
|
Metabolizma Hastalıkları |
TR |
|
2 |
0 |
2 |
3 |
|