1. Yarıyıl |
Ders Kodu |
Ders Adı |
Dili |
Ön Koşul |
Teorik |
Pratik |
Kredi |
AKTS |
ASC101
|
Beslenmenin Temel İlkeleri |
TR |
|
2 |
0 |
2 |
3 |
ASC103
|
Yiyecek İçecek Tarihi ve Kültürü |
TR |
|
3 |
0 |
3 |
4 |
ASC105
|
Ağırlama Endüstrisi ve Gastronomiye Giriş |
TR |
|
2 |
0 |
2 |
3 |
ASC115
|
Mutfak Uygulamalarına Giriş |
TR |
|
1 |
2 |
2 |
3 |
ASC117
|
Yiyecek İçecek İşletmeciliği ve Yönetimi |
TR |
|
2 |
0 |
2 |
4 |
ASC119
|
Ekmek Üretimi ve Pastacılık Teknikleri |
TR |
|
0 |
4 |
2 |
3 |
ASC121
|
Pastacılıkta Modelleme Teknikleri |
TR |
|
1 |
2 |
2 |
4 |
MYO103
|
Türk Dili I |
TR |
|
2 |
0 |
2 |
2 |
MYO105
|
Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I |
TR |
|
2 |
0 |
2 |
2 |
MYO113
|
İngilizce I |
EN |
|
2 |
0 |
2 |
2 |
2. Yarıyıl |
Ders Kodu |
Ders Adı |
Dili |
Ön Koşul |
Teorik |
Pratik |
Kredi |
AKTS |
ASC114
|
Menü Tasarımı ve Planlaması |
TR |
|
2 |
0 |
2 |
3 |
ASC116
|
Hijyen ve Sanitasyon |
TR |
|
2 |
0 |
2 |
3 |
ASC118
|
Tatlı Üretimi Uygulamaları |
TR |
|
1 |
2 |
2 |
5 |
ASC120
|
Soğuk Mutfak Uygulamaları |
TR |
|
1 |
2 |
2 |
5 |
ASC122
|
Fransız Mutfak Kültürü ve Uygulamaları |
TR |
|
1 |
2 |
2 |
5 |
ASC124
|
Satın Alma ve Stok Yönetimi |
TR |
|
2 |
0 |
2 |
3 |
MYO104
|
Türk Dili II |
TR |
|
2 |
0 |
2 |
2 |
MYO106
|
Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II |
TR |
|
2 |
0 |
2 |
2 |
MYO114
|
İngilizce II |
EN |
|
2 |
0 |
2 |
2 |
3. Yarıyıl |
Ders Kodu |
Ders Adı |
Dili |
Ön Koşul |
Teorik |
Pratik |
Kredi |
AKTS |
ASC203
|
Gıda Kimyası |
TR |
|
2 |
0 |
2 |
3 |
ASC217
|
Gıda İşleme ve Saklama Teknikleri |
TR |
|
3 |
0 |
3 |
4 |
ASC219
|
Türk Sokak Yiyecekleri |
TR |
|
1 |
2 |
2 |
6 |
ASC221
|
İtalyan Mutfak Kültürü ve Uygulamaları |
TR |
|
1 |
2 |
2 |
6 |
ASC223
|
Uzak Doğu Mutfak Kültürleri ve Uygulamaları |
TR |
|
1 |
2 |
2 |
6 |
MYO201
|
Mesleki İngilizce I |
EN |
|
2 |
0 |
2 |
2 |
|
Bölüm Seçmeli
|
|
|
|
|
2 |
3 |
Ders Kodu |
Ders Adı |
Dili |
Ön Koşul |
Teorik |
Pratik |
Kredi |
AKTS |
ASC225
|
Türk ve Dünya Peynirleri |
TR |
|
2 |
0 |
2 |
3 |
ASC227
|
Türkiye ve Dünya'da Üzüm Üretimi ve Ürünleri |
TR |
|
2 |
0 |
2 |
3 |
ASC231
|
Türkiye'de ve Dünya'da Arıcılık ve Bal Üretimi |
TR |
|
2 |
0 |
2 |
3 |
ASC233
|
Yiyecek İçecek Sektöründe Stratejik Yönetim ve Rekabet |
TR |
|
2 |
0 |
2 |
3 |
ASC235
|
Yiyecek İçecek Sektöründe İnsan Kaynakları Yönetimi |
TR |
|
2 |
0 |
2 |
3 |
|
4. Yarıyıl |
Ders Kodu |
Ders Adı |
Dili |
Ön Koşul |
Teorik |
Pratik |
Kredi |
AKTS |
ASC208
|
Yiyecek İçecek Pazarlaması |
TR |
|
2 |
0 |
2 |
4 |
ASC210
|
Aşçılık Stajı |
TR |
|
0 |
0 |
0 |
5 |
ASC216
|
Deniz Ürünleri Uygulamaları |
TR |
|
1 |
2 |
2 |
5 |
ASC218
|
Güney Amerika ve İspanyol Mutfağı Uygulamaları |
TR |
|
1 |
2 |
2 |
6 |
ASC220
|
Mutfak Hizmetlerinde Maliyet Yönetimi ve Kontrolü |
TR |
|
2 |
0 |
2 |
5 |
MYO202
|
Mesleki İngilizce II |
EN |
|
2 |
0 |
2 |
2 |
|
Üniversite Seçmeli
|
|
|
|
|
2 |
3 |
Ders Kodu |
Ders Adı |
Dili |
Ön Koşul |
Teorik |
Pratik |
Kredi |
AKTS |
MYO208
|
İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku |
TR |
|
2 |
0 |
2 |
3 |
MYO216
|
Kadına Yönelik Şiddet ve Sosyal Hizmet |
TR |
|
2 |
0 |
2 |
3 |
MYO218
|
İnsan Hakları ve Toplumsal Adalet |
TR |
|
2 |
0 |
2 |
3 |
MYO220
|
Toplumsal Cinsiyet Çalışmaları |
TR |
|
2 |
0 |
2 |
3 |
MYO222
|
Gönüllülük Çalışmaları |
TR |
|
2 |
0 |
2 |
3 |
MYO224
|
Çevre Etiği |
TR |
|
2 |
0 |
2 |
3 |
MYO226
|
Sürdürülebilirlik ve Ekolojik Denge |
TR |
|
2 |
0 |
2 |
3 |
MYO228
|
Duygusal Zeka Becerileri |
TR |
|
2 |
0 |
2 |
3 |
MYO230
|
Afet Arama ve Kurtarma |
TR |
|
2 |
0 |
2 |
3 |
MYO232
|
Sosyal Medya ve İçerik Yönetimi |
TR |
|
2 |
0 |
2 |
3 |
|