1. Yarıyıl |
Ders Kodu |
Ders Adı |
Dili |
Ön Koşul |
Teorik |
Pratik |
Kredi |
AKTS |
ASC101
|
Beslenmenin Temel İlkeleri |
TR |
|
2 |
0 |
2 |
3 |
ASC103
|
Yiyecek İçecek Tarihi ve Kültürü |
TR |
|
3 |
0 |
3 |
4 |
ASC105
|
Ağırlama Endüstrisi ve Gastronomiye Giriş |
TR |
|
2 |
0 |
2 |
3 |
ASC107
|
Mutfak Uygulamalarına Giriş |
TR |
|
0 |
4 |
2 |
3 |
ASC109
|
Pastacılık Uygulamalarına Giriş |
TR |
|
0 |
2 |
1 |
3 |
ASC111
|
Ekmek Üretimi Uygulamalarına Giriş |
TR |
|
0 |
2 |
1 |
3 |
ASC113
|
Şeker Hamuru Uygulamaları |
TR |
|
1 |
2 |
2 |
4 |
MYO101
|
İngilizce I |
EN |
|
3 |
0 |
3 |
3 |
MYO103
|
Türk Dili I |
TR |
|
2 |
0 |
2 |
2 |
MYO105
|
Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I |
TR |
|
2 |
0 |
2 |
2 |
2. Yarıyıl |
Ders Kodu |
Ders Adı |
Dili |
Ön Koşul |
Teorik |
Pratik |
Kredi |
AKTS |
ASC102
|
İçecek Kültürü ve Üretimi |
TR |
|
0 |
2 |
1 |
3 |
ASC104
|
Hijyen ve Sanitasyon |
TR |
|
2 |
0 |
2 |
2 |
ASC106
|
İleri Pastacılık ve Ekmek Üretimi |
TR |
|
0 |
4 |
2 |
5 |
ASC108
|
Türk Mutfağı Uygulamaları |
TR |
|
0 |
4 |
2 |
5 |
ASC110
|
Fransız Mutfağı Uygulamaları |
TR |
|
0 |
4 |
2 |
5 |
ASC112
|
Satın Alma ve Stok Yönetimi |
TR |
|
3 |
0 |
3 |
3 |
MYO102
|
İngilizce II |
EN |
|
3 |
0 |
3 |
3 |
MYO104
|
Türk Dili II |
TR |
|
2 |
0 |
2 |
2 |
MYO106
|
Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II |
TR |
|
2 |
0 |
2 |
2 |
3. Yarıyıl |
Ders Kodu |
Ders Adı |
Dili |
Ön Koşul |
Teorik |
Pratik |
Kredi |
AKTS |
ASC201
|
Gıda Saklama Teknikleri |
TR |
|
3 |
0 |
3 |
4 |
ASC203
|
Gıda Kimyası |
TR |
|
2 |
0 |
2 |
3 |
ASC205
|
Kahve Kültürü ve Barista Uygulamaları |
TR |
|
1 |
2 |
2 |
6 |
ASC207
|
İtalyan Mutfağı Uygulamaları |
TR |
|
0 |
4 |
2 |
6 |
ASC209
|
Asya ve Uzak doğu Mutfağı Uygulamaları |
TR |
|
0 |
4 |
2 |
6 |
MYO201
|
Mesleki İngilizce I |
EN |
|
2 |
0 |
2 |
2 |
|
Bölüm Seçmeli
|
|
|
|
|
3 |
3 |
Ders Kodu |
Ders Adı |
Dili |
Ön Koşul |
Teorik |
Pratik |
Kredi |
AKTS |
ASC211
|
Gıda Mevzuatı |
TR |
|
2 |
0 |
2 |
3 |
ASC212
|
Yiyecek İçecek Sektöründe İletişim ve Halkla İlişkiler |
TR |
|
2 |
0 |
2 |
3 |
ASC213
|
Yiyecek İçecek Maliyet Kontrolü |
TR |
|
2 |
0 |
2 |
3 |
ASC215
|
Yiyecek İçecek İşletmeciliği |
TR |
|
2 |
0 |
2 |
3 |
MYO203
|
Girişimcilik |
TR |
|
2 |
0 |
2 |
3 |
MYO205
|
Kadına Yönelik Şiddet ve Sosyal Hizmet |
TR |
|
2 |
0 |
2 |
3 |
MYO207
|
Toplumsal Cinsiyet ve Kadın Çalışmaları |
TR |
|
2 |
0 |
2 |
3 |
MYO208
|
İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku |
TR |
|
2 |
0 |
2 |
3 |
MYO209
|
Akademik Türkçe |
TR |
|
2 |
0 |
2 |
3 |
|
4. Yarıyıl |
Ders Kodu |
Ders Adı |
Dili |
Ön Koşul |
Teorik |
Pratik |
Kredi |
AKTS |
ASC202
|
Deniz Ürünleri Uygulamaları |
TR |
|
0 |
4 |
2 |
5 |
ASC204
|
Güney Amerika ve İspanyol Mutfağı Uygulamaları |
TR |
|
0 |
4 |
2 |
6 |
ASC208
|
Yiyecek İçecek Pazarlaması |
TR |
|
2 |
0 |
2 |
4 |
ASC210
|
Aşçılık Stajı |
TR |
|
0 |
0 |
0 |
5 |
ASC214
|
Mutfak Hizmetlerinde Maliyet Yönetimi ve Kontrolü |
TR |
|
0 |
2 |
1 |
5 |
MYO202
|
Mesleki İngilizce II |
EN |
|
2 |
0 |
2 |
2 |
|
Bölüm Seçmeli
|
|
|
|
|
3 |
3 |
Ders Kodu |
Ders Adı |
Dili |
Ön Koşul |
Teorik |
Pratik |
Kredi |
AKTS |
ASC212
|
Yiyecek İçecek Sektöründe İletişim ve Halkla İlişkiler |
TR |
|
2 |
0 |
2 |
3 |
MYO204
|
Girişimsel Pazarlama |
TR |
|
2 |
0 |
2 |
3 |
MYO206
|
Kadın Psikolojisi |
TR |
|
2 |
0 |
2 |
3 |
MYO208
|
İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku |
TR |
|
2 |
0 |
2 |
3 |
MYO210
|
Kadın Girişimcilik ve Toplumsal Projelerin Önemi |
TR |
|
2 |
0 |
2 |
3 |
MYO212
|
İşaret Dili |
TR |
|
2 |
0 |
2 |
3 |
|