5. Yarıyıl |
Ders Kodu |
Ders Adı |
Dili |
Ön Koşul |
Teorik |
Pratik |
Kredi |
AKTS |
GMS301
|
Fransız Mutfağı Uygulamaları |
TR |
|
0 |
4 |
2 |
5 |
GMS303
|
İtalyan Mutfağı Uygulamaları |
TR |
|
0 |
4 |
2 |
5 |
GMS305
|
İleri Düzey Pasta ve Tatlı Üretimi Uygulamaları |
TR |
|
0 |
4 |
2 |
5 |
GMS313
|
Gastronomide Sürdürebilirlik |
TR |
|
2 |
0 |
2 |
3 |
UNI301
|
İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku |
TR |
|
3 |
0 |
3 |
4 |
|
Bölüm Seçmeli
|
|
|
|
|
|
4 |
Ders Kodu |
Ders Adı |
Dili |
Ön Koşul |
Teorik |
Pratik |
Kredi |
AKTS |
FRA301
|
Fransızca I |
|
|
2 |
0 |
2 |
4 |
GMS307
|
Yiyecek İçecek Sektöründe İletişim ve Halkla İlişkiler |
TR |
|
2 |
0 |
2 |
4 |
GMS309
|
Vegan ve Vejeteryan Beslenme |
TR |
|
2 |
0 |
2 |
4 |
GMS311
|
Gıda Saklama Teknikleri |
TR |
|
2 |
0 |
2 |
4 |
ISP301
|
İspanyolca I |
|
|
2 |
0 |
2 |
4 |
ITA301
|
İtalyanca I |
|
|
2 |
0 |
2 |
4 |
UNI303
|
Girişimcilik |
TR |
|
2 |
0 |
2 |
4 |
UNI305
|
Kadına Yönelik Şiddet ve Sosyal Hizmet |
TR |
|
2 |
0 |
2 |
4 |
UNI307
|
Akademik Türkçe |
TR |
|
2 |
0 |
2 |
4 |
|
|
Bölüm Seçmeli
|
|
|
|
|
|
4 |
Ders Kodu |
Ders Adı |
Dili |
Ön Koşul |
Teorik |
Pratik |
Kredi |
AKTS |
FRA301
|
Fransızca I |
|
|
2 |
0 |
2 |
4 |
GMS307
|
Yiyecek İçecek Sektöründe İletişim ve Halkla İlişkiler |
TR |
|
2 |
0 |
2 |
4 |
GMS309
|
Vegan ve Vejeteryan Beslenme |
TR |
|
2 |
0 |
2 |
4 |
GMS311
|
Gıda Saklama Teknikleri |
TR |
|
2 |
0 |
2 |
4 |
ISP301
|
İspanyolca I |
|
|
2 |
0 |
2 |
4 |
ITA301
|
İtalyanca I |
|
|
2 |
0 |
2 |
4 |
UNI303
|
Girişimcilik |
TR |
|
2 |
0 |
2 |
4 |
UNI305
|
Kadına Yönelik Şiddet ve Sosyal Hizmet |
TR |
|
2 |
0 |
2 |
4 |
UNI307
|
Akademik Türkçe |
TR |
|
2 |
0 |
2 |
4 |
|
6. Yarıyıl |
Ders Kodu |
Ders Adı |
Dili |
Ön Koşul |
Teorik |
Pratik |
Kredi |
AKTS |
GMS302
|
İspanyol Mutfağı Uygulamaları |
TR |
|
0 |
4 |
2 |
5 |
GMS304
|
Güney Amerika Mutfağı Uygulamaları |
TR |
|
0 |
4 |
2 |
6 |
GMS306
|
Yiyecek İçecek Sektöründe Pazarlama |
TR |
|
2 |
0 |
2 |
4 |
GMS308
|
Uluslararası Gıda Coğrafyası |
TR |
|
3 |
0 |
3 |
4 |
GMS318
|
Türk Sokak Yiyecekleri |
TR |
|
0 |
4 |
2 |
3 |
|
Bölüm Seçmeli
|
|
|
|
|
|
4 |
Ders Kodu |
Ders Adı |
Dili |
Ön Koşul |
Teorik |
Pratik |
Kredi |
AKTS |
FRA302
|
Fransızca II |
|
|
2 |
0 |
2 |
4 |
GMS310
|
Yiyecek İçecek Sektöründe Kalite Uygulamaları |
TR |
|
2 |
0 |
2 |
4 |
GMS312
|
Seracılık |
TR |
|
1 |
2 |
2 |
4 |
GMS314
|
Arıcılık ve Bal Üretimi |
TR |
|
1 |
2 |
2 |
4 |
GMS316
|
Soğuk Mutfak Uygulamaları |
TR |
|
1 |
2 |
2 |
4 |
ISP302
|
İspanyolca II |
|
|
2 |
0 |
2 |
4 |
ITA302
|
İtalyanca II |
|
|
2 |
0 |
2 |
4 |
UNI302
|
Toplumsal Cinsiyet ve Kadın Çalışmaları |
TR |
|
2 |
0 |
2 |
4 |
UNI304
|
Kadın Psikolojisi |
TR |
|
2 |
0 |
2 |
4 |
|
|
Bölüm Seçmeli
|
|
|
|
|
|
4 |
Ders Kodu |
Ders Adı |
Dili |
Ön Koşul |
Teorik |
Pratik |
Kredi |
AKTS |
FRA302
|
Fransızca II |
|
|
2 |
0 |
2 |
4 |
GMS310
|
Yiyecek İçecek Sektöründe Kalite Uygulamaları |
TR |
|
2 |
0 |
2 |
4 |
GMS312
|
Seracılık |
TR |
|
1 |
2 |
2 |
4 |
GMS314
|
Arıcılık ve Bal Üretimi |
TR |
|
1 |
2 |
2 |
4 |
GMS316
|
Soğuk Mutfak Uygulamaları |
TR |
|
1 |
2 |
2 |
4 |
ISP302
|
İspanyolca II |
|
|
2 |
0 |
2 |
4 |
ITA302
|
İtalyanca II |
|
|
2 |
0 |
2 |
4 |
UNI302
|
Toplumsal Cinsiyet ve Kadın Çalışmaları |
TR |
|
2 |
0 |
2 |
4 |
UNI304
|
Kadın Psikolojisi |
TR |
|
2 |
0 |
2 |
4 |
|
7. Yarıyıl |
Ders Kodu |
Ders Adı |
Dili |
Ön Koşul |
Teorik |
Pratik |
Kredi |
AKTS |
GMS401
|
Banket Organizasyonları |
TR |
|
3 |
0 |
3 |
5 |
GMS403
|
Uzakdoğu Mutfağı Uygulamaları |
TR |
|
0 |
4 |
2 |
6 |
GMS405
|
Peynir Kültürü ve Üretimi |
TR |
|
2 |
0 |
2 |
5 |
GMS415
|
Moleküler Gastronomi Uygulamaları |
TR |
|
0 |
2 |
1 |
3 |
UNI401
|
İleri Düzey Araştırma Yöntem ve Teknikleri |
TR |
|
2 |
0 |
2 |
3 |
|
Bölüm Seçmeli
|
|
|
|
|
|
4 |
Ders Kodu |
Ders Adı |
Dili |
Ön Koşul |
Teorik |
Pratik |
Kredi |
AKTS |
FRA401
|
Fransızca III |
|
|
2 |
0 |
2 |
4 |
GMS409
|
Fermantasyon Teknolojisi ve Uygulamaları |
TR |
|
1 |
2 |
2 |
4 |
GMS413
|
Yiyecek İçecek Sektöründe Müşteri İlişkileri Yönetimi |
TR |
|
2 |
0 |
2 |
4 |
ISP401
|
İspanyolca III |
EN |
|
2 |
0 |
2 |
4 |
ITA401
|
İtalyanca III |
|
|
2 |
0 |
2 |
4 |
UNI403
|
Kadın Girişimcilik ve Toplumsal Projelerin Önemi |
TR |
|
2 |
0 |
2 |
4 |
UNI405
|
Girişimsel Pazarlama |
TR |
|
2 |
0 |
2 |
4 |
UNI407
|
İşaret Dili |
TR |
|
2 |
0 |
2 |
4 |
|
|
Bölüm Seçmeli
|
|
|
|
|
|
4 |
Ders Kodu |
Ders Adı |
Dili |
Ön Koşul |
Teorik |
Pratik |
Kredi |
AKTS |
FRA401
|
Fransızca III |
|
|
2 |
0 |
2 |
4 |
GMS409
|
Fermantasyon Teknolojisi ve Uygulamaları |
TR |
|
1 |
2 |
2 |
4 |
GMS413
|
Yiyecek İçecek Sektöründe Müşteri İlişkileri Yönetimi |
TR |
|
2 |
0 |
2 |
4 |
ISP401
|
İspanyolca III |
EN |
|
2 |
0 |
2 |
4 |
ITA401
|
İtalyanca III |
|
|
2 |
0 |
2 |
4 |
UNI403
|
Kadın Girişimcilik ve Toplumsal Projelerin Önemi |
TR |
|
2 |
0 |
2 |
4 |
UNI405
|
Girişimsel Pazarlama |
TR |
|
2 |
0 |
2 |
4 |
UNI407
|
İşaret Dili |
TR |
|
2 |
0 |
2 |
4 |
|
8. Yarıyıl |
Ders Kodu |
Ders Adı |
Dili |
Ön Koşul |
Teorik |
Pratik |
Kredi |
AKTS |
|
Bölüm Seçmeli
|
|
|
|
|
|
30 |
Ders Kodu |
Ders Adı |
Dili |
Ön Koşul |
Teorik |
Pratik |
Kredi |
AKTS |
GMS410
|
Bitirme Projesi |
TR |
|
0 |
10 |
5 |
30 |
GMS412
|
İş Başında Mesleki Uygulamalar |
TR |
|
0 |
10 |
5 |
30 |
|