Program Kazanımları |
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
Toplam |
% |
Dersler |
ATA101 Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
21 |
20.00 |
ATA101 Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
|
|
ATA101 Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ATA102 Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
21 |
20.00 |
ATA102 Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
|
|
ATA102 Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GMS106 Gıda Kimyası |
4 |
4 |
5 |
5 |
3 |
1 |
5 |
5 |
4 |
5 |
5 |
2 |
5 |
5 |
4 |
4 |
5 |
5 |
3 |
1 |
5 |
85 |
80.95 |
GMS106 Gıda Kimyası |
Y |
Y |
EY |
EY |
O |
ED |
EY |
EY |
Y |
EY |
EY |
D |
EY |
EY |
Y |
Y |
EY |
EY |
O |
ED |
EY |
|
|
GMS106 Gıda Kimyası |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GMS108 Hijyen ve Sanitasyon |
4 |
4 |
5 |
5 |
3 |
1 |
5 |
5 |
4 |
5 |
5 |
2 |
5 |
5 |
4 |
4 |
5 |
5 |
3 |
1 |
5 |
85 |
80.95 |
GMS108 Hijyen ve Sanitasyon |
Y |
Y |
EY |
EY |
O |
ED |
EY |
EY |
Y |
EY |
EY |
D |
EY |
EY |
Y |
Y |
EY |
EY |
O |
ED |
EY |
|
|
GMS108 Hijyen ve Sanitasyon |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GMS111 Ağırlama Endüstrisi ve Gastronomiye Gİriş |
4 |
4 |
5 |
5 |
3 |
1 |
5 |
5 |
4 |
5 |
5 |
2 |
5 |
5 |
4 |
4 |
5 |
5 |
3 |
1 |
5 |
85 |
80.95 |
GMS111 Ağırlama Endüstrisi ve Gastronomiye Gİriş |
Y |
Y |
EY |
EY |
O |
ED |
EY |
EY |
Y |
EY |
EY |
D |
EY |
EY |
Y |
Y |
EY |
EY |
O |
ED |
EY |
|
|
GMS111 Ağırlama Endüstrisi ve Gastronomiye Gİriş |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GMS113 Beslenmenin Temel İlkeleri |
4 |
4 |
5 |
5 |
3 |
1 |
5 |
5 |
4 |
5 |
5 |
2 |
5 |
5 |
4 |
4 |
5 |
5 |
3 |
1 |
5 |
85 |
80.95 |
GMS113 Beslenmenin Temel İlkeleri |
Y |
Y |
EY |
EY |
O |
ED |
EY |
EY |
Y |
EY |
EY |
D |
EY |
EY |
Y |
Y |
EY |
EY |
O |
ED |
EY |
|
|
GMS113 Beslenmenin Temel İlkeleri |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GMS114 Yiyecek İçecek İşletmeciliği ve Yönetimi |
4 |
4 |
5 |
5 |
3 |
1 |
5 |
5 |
4 |
5 |
5 |
2 |
5 |
5 |
4 |
4 |
5 |
5 |
3 |
1 |
5 |
85 |
80.95 |
GMS114 Yiyecek İçecek İşletmeciliği ve Yönetimi |
Y |
Y |
EY |
EY |
O |
ED |
EY |
EY |
Y |
EY |
EY |
D |
EY |
EY |
Y |
Y |
EY |
EY |
O |
ED |
EY |
|
|
GMS114 Yiyecek İçecek İşletmeciliği ve Yönetimi |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GMS115 Yiyecek İçecek Tarihi ve Kültürü |
4 |
4 |
5 |
5 |
3 |
1 |
5 |
5 |
4 |
5 |
5 |
2 |
5 |
5 |
4 |
4 |
5 |
5 |
3 |
1 |
5 |
85 |
80.95 |
GMS115 Yiyecek İçecek Tarihi ve Kültürü |
Y |
Y |
EY |
EY |
O |
ED |
EY |
EY |
Y |
EY |
EY |
D |
EY |
EY |
Y |
Y |
EY |
EY |
O |
ED |
EY |
|
|
GMS115 Yiyecek İçecek Tarihi ve Kültürü |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GMS116 Turizm ve Gastronomi Rotaları |
4 |
4 |
5 |
5 |
3 |
1 |
5 |
5 |
4 |
5 |
5 |
2 |
5 |
5 |
4 |
4 |
5 |
3 |
3 |
1 |
5 |
83 |
79.05 |
GMS116 Turizm ve Gastronomi Rotaları |
Y |
Y |
EY |
EY |
O |
ED |
EY |
EY |
Y |
EY |
EY |
D |
EY |
EY |
Y |
Y |
EY |
O |
O |
ED |
EY |
|
|
GMS116 Turizm ve Gastronomi Rotaları |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GMS118 Mutfakta İş Güvenliği ve İlk Yardım Bilgisi |
1 |
3 |
1 |
1 |
1 |
1 |
5 |
2 |
1 |
3 |
1 |
5 |
5 |
1 |
1 |
1 |
1 |
5 |
4 |
5 |
1 |
49 |
46.67 |
GMS118 Mutfakta İş Güvenliği ve İlk Yardım Bilgisi |
ED |
O |
ED |
ED |
ED |
ED |
EY |
D |
ED |
O |
ED |
EY |
EY |
ED |
ED |
ED |
ED |
EY |
Y |
EY |
ED |
|
|
GMS118 Mutfakta İş Güvenliği ve İlk Yardım Bilgisi |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GMS201 Kahve Kültürü ve Barista Uygulamaları |
3 |
3 |
3 |
4 |
4 |
5 |
5 |
3 |
1 |
5 |
5 |
4 |
5 |
5 |
2 |
5 |
5 |
1 |
5 |
3 |
1 |
77 |
73.33 |
GMS201 Kahve Kültürü ve Barista Uygulamaları |
O |
O |
O |
Y |
Y |
EY |
EY |
O |
ED |
EY |
EY |
Y |
EY |
EY |
D |
EY |
EY |
ED |
EY |
O |
ED |
|
|
GMS201 Kahve Kültürü ve Barista Uygulamaları |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GMS202 İçecek Kültürü ve Üretimi |
4 |
4 |
5 |
5 |
3 |
1 |
5 |
5 |
4 |
5 |
5 |
2 |
5 |
5 |
4 |
4 |
5 |
5 |
3 |
1 |
5 |
85 |
80.95 |
GMS202 İçecek Kültürü ve Üretimi |
Y |
Y |
EY |
EY |
O |
ED |
EY |
EY |
Y |
EY |
EY |
D |
EY |
EY |
Y |
Y |
EY |
EY |
O |
ED |
EY |
|
|
GMS202 İçecek Kültürü ve Üretimi |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GMS203 Mutfak Uygulamalarına Giriş |
3 |
1 |
1 |
4 |
4 |
5 |
5 |
3 |
1 |
5 |
5 |
4 |
5 |
5 |
2 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
1 |
79 |
75.24 |
GMS203 Mutfak Uygulamalarına Giriş |
O |
ED |
ED |
Y |
Y |
EY |
EY |
O |
ED |
EY |
EY |
Y |
EY |
EY |
D |
EY |
EY |
EY |
EY |
EY |
ED |
|
|
GMS203 Mutfak Uygulamalarına Giriş |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GMS204 Türk Mutfağı Uygulamaları |
4 |
4 |
5 |
5 |
3 |
1 |
5 |
5 |
4 |
5 |
5 |
2 |
5 |
5 |
4 |
4 |
5 |
5 |
3 |
1 |
5 |
85 |
80.95 |
GMS204 Türk Mutfağı Uygulamaları |
Y |
Y |
EY |
EY |
O |
ED |
EY |
EY |
Y |
EY |
EY |
D |
EY |
EY |
Y |
Y |
EY |
EY |
O |
ED |
EY |
|
|
GMS204 Türk Mutfağı Uygulamaları |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GMS205 Pastacılık Uygulamalarına Giriş |
3 |
1 |
1 |
4 |
4 |
5 |
5 |
3 |
1 |
5 |
5 |
4 |
5 |
5 |
2 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
1 |
79 |
75.24 |
GMS205 Pastacılık Uygulamalarına Giriş |
O |
ED |
ED |
Y |
Y |
EY |
EY |
O |
ED |
EY |
EY |
Y |
EY |
EY |
D |
EY |
EY |
EY |
EY |
EY |
ED |
|
|
GMS205 Pastacılık Uygulamalarına Giriş |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GMS206 Pastacılıkta İleri Düzey Modelleme |
4 |
4 |
5 |
5 |
3 |
1 |
5 |
5 |
4 |
5 |
5 |
2 |
5 |
5 |
4 |
4 |
5 |
5 |
3 |
1 |
5 |
85 |
80.95 |
GMS206 Pastacılıkta İleri Düzey Modelleme |
Y |
Y |
EY |
EY |
O |
ED |
EY |
EY |
Y |
EY |
EY |
D |
EY |
EY |
Y |
Y |
EY |
EY |
O |
ED |
EY |
|
|
GMS206 Pastacılıkta İleri Düzey Modelleme |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GMS207 Ekmek Üretimi Uygulamalarına Giriş |
3 |
1 |
1 |
4 |
4 |
5 |
5 |
3 |
1 |
5 |
5 |
4 |
5 |
5 |
2 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
1 |
79 |
75.24 |
GMS207 Ekmek Üretimi Uygulamalarına Giriş |
O |
ED |
ED |
Y |
Y |
EY |
EY |
O |
ED |
EY |
EY |
Y |
EY |
EY |
D |
EY |
EY |
EY |
EY |
EY |
ED |
|
|
GMS207 Ekmek Üretimi Uygulamalarına Giriş |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GMS208 İleri Düzey Ekmek Üretimi Uygulamaları |
4 |
4 |
5 |
5 |
3 |
1 |
5 |
5 |
4 |
5 |
5 |
2 |
5 |
5 |
4 |
4 |
5 |
5 |
3 |
1 |
5 |
85 |
80.95 |
GMS208 İleri Düzey Ekmek Üretimi Uygulamaları |
Y |
Y |
EY |
EY |
O |
ED |
EY |
EY |
Y |
EY |
EY |
D |
EY |
EY |
Y |
Y |
EY |
EY |
O |
ED |
EY |
|
|
GMS208 İleri Düzey Ekmek Üretimi Uygulamaları |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GMS209 Gıda Mevzuatı |
4 |
4 |
5 |
5 |
3 |
3 |
3 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
5 |
1 |
4 |
4 |
5 |
5 |
3 |
1 |
5 |
65 |
61.90 |
GMS209 Gıda Mevzuatı |
Y |
Y |
EY |
EY |
O |
O |
O |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
EY |
ED |
Y |
Y |
EY |
EY |
O |
ED |
EY |
|
|
GMS209 Gıda Mevzuatı |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GMS211 Satın Alma ve Stok Yönetimi |
4 |
4 |
5 |
5 |
3 |
2 |
5 |
2 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
4 |
4 |
5 |
5 |
3 |
1 |
5 |
63 |
60.00 |
GMS211 Satın Alma ve Stok Yönetimi |
Y |
Y |
EY |
EY |
O |
D |
EY |
D |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
Y |
Y |
EY |
EY |
O |
ED |
EY |
|
|
GMS211 Satın Alma ve Stok Yönetimi |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GMS212 Mutfak Hizmetlerinde Maliyet Kontrolü |
4 |
4 |
5 |
5 |
3 |
1 |
5 |
5 |
4 |
5 |
5 |
2 |
5 |
5 |
4 |
4 |
5 |
5 |
3 |
1 |
5 |
85 |
80.95 |
GMS212 Mutfak Hizmetlerinde Maliyet Kontrolü |
Y |
Y |
EY |
EY |
O |
ED |
EY |
EY |
Y |
EY |
EY |
D |
EY |
EY |
Y |
Y |
EY |
EY |
O |
ED |
EY |
|
|
GMS212 Mutfak Hizmetlerinde Maliyet Kontrolü |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GMS213 Şeker Hamuru Uygulamaları |
4 |
4 |
5 |
5 |
3 |
3 |
3 |
1 |
1 |
1 |
5 |
1 |
3 |
3 |
4 |
4 |
5 |
5 |
3 |
1 |
5 |
69 |
65.71 |
GMS213 Şeker Hamuru Uygulamaları |
Y |
Y |
EY |
EY |
O |
O |
O |
ED |
ED |
ED |
EY |
ED |
O |
O |
Y |
Y |
EY |
EY |
O |
ED |
EY |
|
|
GMS213 Şeker Hamuru Uygulamaları |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GMS214 Gıda Teknolojisi |
4 |
4 |
5 |
5 |
3 |
1 |
5 |
5 |
4 |
5 |
5 |
2 |
5 |
5 |
4 |
4 |
5 |
5 |
3 |
1 |
5 |
85 |
80.95 |
GMS214 Gıda Teknolojisi |
Y |
Y |
EY |
EY |
O |
ED |
EY |
EY |
Y |
EY |
EY |
D |
EY |
EY |
Y |
Y |
EY |
EY |
O |
ED |
EY |
|
|
GMS214 Gıda Teknolojisi |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GMS215 Yiyecek İçeceklerde Uyum ve Eşleştirme |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
0 |
0.00 |
GMS215 Yiyecek İçeceklerde Uyum ve Eşleştirme |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GMS215 Yiyecek İçeceklerde Uyum ve Eşleştirme |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GMS216 Yiyecek İçecek Sektöründe Rekabet ve Strateji |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
0 |
0.00 |
GMS216 Yiyecek İçecek Sektöründe Rekabet ve Strateji |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GMS216 Yiyecek İçecek Sektöründe Rekabet ve Strateji |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GMS301 Fransız Mutfağı Uygulamaları |
4 |
4 |
5 |
5 |
3 |
1 |
5 |
5 |
4 |
5 |
5 |
2 |
5 |
5 |
4 |
4 |
5 |
5 |
3 |
1 |
5 |
85 |
80.95 |
GMS301 Fransız Mutfağı Uygulamaları |
Y |
Y |
EY |
EY |
O |
ED |
EY |
EY |
Y |
EY |
EY |
D |
EY |
EY |
Y |
Y |
EY |
EY |
O |
ED |
EY |
|
|
GMS301 Fransız Mutfağı Uygulamaları |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GMS302 İspanyol Mutfağı Uygulamaları |
4 |
4 |
5 |
5 |
3 |
1 |
5 |
5 |
4 |
5 |
5 |
2 |
5 |
5 |
4 |
4 |
5 |
5 |
3 |
1 |
5 |
85 |
80.95 |
GMS302 İspanyol Mutfağı Uygulamaları |
Y |
Y |
EY |
EY |
O |
ED |
EY |
EY |
Y |
EY |
EY |
D |
EY |
EY |
Y |
Y |
EY |
EY |
O |
ED |
EY |
|
|
GMS302 İspanyol Mutfağı Uygulamaları |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GMS303 İtalyan Mutfağı Uygulamaları |
4 |
4 |
5 |
5 |
3 |
1 |
5 |
5 |
4 |
5 |
5 |
2 |
5 |
5 |
4 |
4 |
5 |
5 |
3 |
1 |
5 |
85 |
80.95 |
GMS303 İtalyan Mutfağı Uygulamaları |
Y |
Y |
EY |
EY |
O |
ED |
EY |
EY |
Y |
EY |
EY |
D |
EY |
EY |
Y |
Y |
EY |
EY |
O |
ED |
EY |
|
|
GMS303 İtalyan Mutfağı Uygulamaları |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GMS304 Güney Amerika Mutfağı Uygulamaları |
4 |
4 |
5 |
5 |
3 |
1 |
5 |
5 |
4 |
5 |
5 |
2 |
5 |
5 |
4 |
4 |
5 |
5 |
3 |
1 |
5 |
85 |
80.95 |
GMS304 Güney Amerika Mutfağı Uygulamaları |
Y |
Y |
EY |
EY |
O |
ED |
EY |
EY |
Y |
EY |
EY |
D |
EY |
EY |
Y |
Y |
EY |
EY |
O |
ED |
EY |
|
|
GMS304 Güney Amerika Mutfağı Uygulamaları |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GMS305 İleri Düzey Pasta ve Tatlı Üretimi Uygulamaları |
4 |
4 |
5 |
5 |
3 |
1 |
5 |
5 |
4 |
5 |
5 |
2 |
5 |
5 |
4 |
4 |
5 |
5 |
3 |
1 |
5 |
85 |
80.95 |
GMS305 İleri Düzey Pasta ve Tatlı Üretimi Uygulamaları |
Y |
Y |
EY |
EY |
O |
ED |
EY |
EY |
Y |
EY |
EY |
D |
EY |
EY |
Y |
Y |
EY |
EY |
O |
ED |
EY |
|
|
GMS305 İleri Düzey Pasta ve Tatlı Üretimi Uygulamaları |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GMS306 Yiyecek İçecek Sektöründe Pazarlama |
4 |
4 |
5 |
5 |
3 |
1 |
5 |
5 |
4 |
4 |
5 |
5 |
2 |
5 |
5 |
4 |
4 |
5 |
3 |
1 |
5 |
84 |
80.00 |
GMS306 Yiyecek İçecek Sektöründe Pazarlama |
Y |
Y |
EY |
EY |
O |
ED |
EY |
EY |
Y |
Y |
EY |
EY |
D |
EY |
EY |
Y |
Y |
EY |
O |
ED |
EY |
|
|
GMS306 Yiyecek İçecek Sektöründe Pazarlama |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GMS308 Uluslararası Gıda Coğrafyası |
4 |
4 |
5 |
5 |
3 |
1 |
5 |
5 |
4 |
5 |
5 |
2 |
5 |
5 |
4 |
4 |
5 |
5 |
3 |
1 |
5 |
85 |
80.95 |
GMS308 Uluslararası Gıda Coğrafyası |
Y |
Y |
EY |
EY |
O |
ED |
EY |
EY |
Y |
EY |
EY |
D |
EY |
EY |
Y |
Y |
EY |
EY |
O |
ED |
EY |
|
|
GMS308 Uluslararası Gıda Coğrafyası |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GMS313 Gastronomide Sürdürebilirlik |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
0 |
0.00 |
GMS313 Gastronomide Sürdürebilirlik |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GMS313 Gastronomide Sürdürebilirlik |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GMS318 Türk Sokak Yiyecekleri |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
0 |
0.00 |
GMS318 Türk Sokak Yiyecekleri |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GMS318 Türk Sokak Yiyecekleri |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GMS401 Banket Organizasyonları |
4 |
4 |
5 |
5 |
3 |
1 |
5 |
5 |
4 |
5 |
5 |
2 |
5 |
5 |
4 |
4 |
5 |
5 |
3 |
1 |
5 |
85 |
80.95 |
GMS401 Banket Organizasyonları |
Y |
Y |
EY |
EY |
O |
ED |
EY |
EY |
Y |
EY |
EY |
D |
EY |
EY |
Y |
Y |
EY |
EY |
O |
ED |
EY |
|
|
GMS401 Banket Organizasyonları |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GMS403 Uzakdoğu Mutfağı Uygulamaları |
4 |
4 |
5 |
5 |
3 |
1 |
5 |
5 |
4 |
5 |
5 |
2 |
5 |
5 |
4 |
4 |
5 |
5 |
3 |
1 |
5 |
85 |
80.95 |
GMS403 Uzakdoğu Mutfağı Uygulamaları |
Y |
Y |
EY |
EY |
O |
ED |
EY |
EY |
Y |
EY |
EY |
D |
EY |
EY |
Y |
Y |
EY |
EY |
O |
ED |
EY |
|
|
GMS403 Uzakdoğu Mutfağı Uygulamaları |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GMS405 Peynir Kültürü ve Üretimi |
4 |
4 |
5 |
5 |
3 |
1 |
5 |
5 |
4 |
5 |
5 |
2 |
5 |
5 |
4 |
4 |
5 |
5 |
3 |
1 |
5 |
85 |
80.95 |
GMS405 Peynir Kültürü ve Üretimi |
Y |
Y |
EY |
EY |
O |
ED |
EY |
EY |
Y |
EY |
EY |
D |
EY |
EY |
Y |
Y |
EY |
EY |
O |
ED |
EY |
|
|
GMS405 Peynir Kültürü ve Üretimi |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GMS415 Moleküler Gastronomi Uygulamaları |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
0 |
0.00 |
GMS415 Moleküler Gastronomi Uygulamaları |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GMS415 Moleküler Gastronomi Uygulamaları |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ING101 İngilizce I |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
0 |
0.00 |
ING101 İngilizce I |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ING101 İngilizce I |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ING102 İngilizce II |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
21 |
20.00 |
ING102 İngilizce II |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
|
|
ING102 İngilizce II |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KPL100 Kariyer Planlama |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
21 |
20.00 |
KPL100 Kariyer Planlama |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
|
|
KPL100 Kariyer Planlama |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TRK101 Türk Dili I |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
0 |
0.00 |
TRK101 Türk Dili I |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TRK101 Türk Dili I |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TRK102 Türk Dili II |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
21 |
20.00 |
TRK102 Türk Dili II |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
|
|
TRK102 Türk Dili II |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
UNI107 Bilgi ve İletişim Teknolojileri |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
21 |
20.00 |
UNI107 Bilgi ve İletişim Teknolojileri |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
|
|
UNI107 Bilgi ve İletişim Teknolojileri |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
UNI301 İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
21 |
20.00 |
UNI301 İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
|
|
UNI301 İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
UNI401 İleri Düzey Araştırma Yöntem ve Teknikleri |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
21 |
20.00 |
UNI401 İleri Düzey Araştırma Yöntem ve Teknikleri |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
|
|
UNI401 İleri Düzey Araştırma Yöntem ve Teknikleri |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
FRA302 Fransızca II |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
21 |
20.00 |
FRA302 Fransızca II |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
|
|
FRA302 Fransızca II |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ITA302 İtalyanca II |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
21 |
20.00 |
ITA302 İtalyanca II |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
|
|
ITA302 İtalyanca II |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ISP302 İspanyolca II |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
21 |
20.00 |
ISP302 İspanyolca II |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
|
|
ISP302 İspanyolca II |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
UNI302 Toplumsal Cinsiyet ve Kadın Çalışmaları |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
0 |
0.00 |
UNI302 Toplumsal Cinsiyet ve Kadın Çalışmaları |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
UNI302 Toplumsal Cinsiyet ve Kadın Çalışmaları |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
UNI304 Kadın Psikolojisi |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
21 |
20.00 |
UNI304 Kadın Psikolojisi |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
|
|
UNI304 Kadın Psikolojisi |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GMS310 Yiyecek İçecek Sektöründe Kalite Uygulamaları |
3 |
3 |
3 |
3 |
2 |
4 |
3 |
2 |
4 |
3 |
2 |
5 |
5 |
3 |
2 |
4 |
3 |
5 |
5 |
1 |
1 |
66 |
62.86 |
GMS310 Yiyecek İçecek Sektöründe Kalite Uygulamaları |
O |
O |
O |
O |
D |
Y |
O |
D |
Y |
O |
D |
EY |
EY |
O |
D |
Y |
O |
EY |
EY |
ED |
ED |
|
|
GMS310 Yiyecek İçecek Sektöründe Kalite Uygulamaları |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GMS312 Seracılık |
3 |
1 |
1 |
3 |
3 |
3 |
3 |
1 |
1 |
5 |
1 |
1 |
3 |
1 |
1 |
1 |
3 |
5 |
5 |
5 |
1 |
51 |
48.57 |
GMS312 Seracılık |
O |
ED |
ED |
O |
O |
O |
O |
ED |
ED |
EY |
ED |
ED |
O |
ED |
ED |
ED |
O |
EY |
EY |
EY |
ED |
|
|
GMS312 Seracılık |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GMS314 Arıcılık ve Bal Üretimi |
3 |
1 |
1 |
3 |
3 |
3 |
3 |
1 |
1 |
5 |
1 |
1 |
3 |
1 |
1 |
1 |
3 |
5 |
5 |
5 |
1 |
51 |
48.57 |
GMS314 Arıcılık ve Bal Üretimi |
O |
ED |
ED |
O |
O |
O |
O |
ED |
ED |
EY |
ED |
ED |
O |
ED |
ED |
ED |
O |
EY |
EY |
EY |
ED |
|
|
GMS314 Arıcılık ve Bal Üretimi |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GMS316 Soğuk Mutfak Uygulamaları |
3 |
3 |
2 |
3 |
3 |
3 |
3 |
3 |
2 |
5 |
1 |
1 |
3 |
3 |
2 |
4 |
3 |
5 |
5 |
5 |
1 |
63 |
60.00 |
GMS316 Soğuk Mutfak Uygulamaları |
O |
O |
D |
O |
O |
O |
O |
O |
D |
EY |
ED |
ED |
O |
O |
D |
Y |
O |
EY |
EY |
EY |
ED |
|
|
GMS316 Soğuk Mutfak Uygulamaları |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
FRA401 Fransızca III |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
21 |
20.00 |
FRA401 Fransızca III |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
|
|
FRA401 Fransızca III |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ISP401 İspanyolca III |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
21 |
20.00 |
ISP401 İspanyolca III |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
|
|
ISP401 İspanyolca III |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ITA401 İtalyanca III |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
21 |
20.00 |
ITA401 İtalyanca III |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
|
|
ITA401 İtalyanca III |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
UNI403 Kadın Girişimcilik ve Toplumsal Projelerin Önemi |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
21 |
20.00 |
UNI403 Kadın Girişimcilik ve Toplumsal Projelerin Önemi |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
|
|
UNI403 Kadın Girişimcilik ve Toplumsal Projelerin Önemi |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
UNI405 Girişimsel Pazarlama |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
21 |
20.00 |
UNI405 Girişimsel Pazarlama |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
|
|
UNI405 Girişimsel Pazarlama |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GMS409 Fermantasyon Teknolojisi ve Uygulamaları |
1 |
1 |
1 |
4 |
5 |
4 |
3 |
2 |
4 |
3 |
2 |
3 |
3 |
3 |
3 |
2 |
4 |
3 |
3 |
5 |
1 |
60 |
57.14 |
GMS409 Fermantasyon Teknolojisi ve Uygulamaları |
ED |
ED |
ED |
Y |
EY |
Y |
O |
D |
Y |
O |
D |
O |
O |
O |
O |
D |
Y |
O |
O |
EY |
ED |
|
|
GMS409 Fermantasyon Teknolojisi ve Uygulamaları |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GMS413 Yiyecek İçecek Sektöründe Müşteri İlişkileri Yönetimi |
5 |
5 |
5 |
3 |
2 |
4 |
5 |
5 |
3 |
2 |
3 |
3 |
2 |
5 |
3 |
2 |
5 |
5 |
5 |
1 |
5 |
78 |
74.29 |
GMS413 Yiyecek İçecek Sektöründe Müşteri İlişkileri Yönetimi |
EY |
EY |
EY |
O |
D |
Y |
EY |
EY |
O |
D |
O |
O |
D |
EY |
O |
D |
EY |
EY |
EY |
ED |
EY |
|
|
GMS413 Yiyecek İçecek Sektöründe Müşteri İlişkileri Yönetimi |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
UNI407 İşaret Dili |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
0 |
0.00 |
UNI407 İşaret Dili |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
UNI407 İşaret Dili |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
FRA301 Fransızca I |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
21 |
20.00 |
FRA301 Fransızca I |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
|
|
FRA301 Fransızca I |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ISP301 İspanyolca I |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
21 |
20.00 |
ISP301 İspanyolca I |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
|
|
ISP301 İspanyolca I |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ITA301 İtalyanca I |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
21 |
20.00 |
ITA301 İtalyanca I |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
|
|
ITA301 İtalyanca I |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
UNI303 Girişimcilik |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
21 |
20.00 |
UNI303 Girişimcilik |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
|
|
UNI303 Girişimcilik |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
UNI305 Kadına Yönelik Şiddet ve Sosyal Hizmet |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
0 |
0.00 |
UNI305 Kadına Yönelik Şiddet ve Sosyal Hizmet |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
UNI305 Kadına Yönelik Şiddet ve Sosyal Hizmet |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
UNI307 Akademik Türkçe |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
21 |
20.00 |
UNI307 Akademik Türkçe |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
|
|
UNI307 Akademik Türkçe |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GMS307 Yiyecek İçecek Sektöründe İletişim ve Halkla İlişkiler |
5 |
5 |
5 |
3 |
2 |
4 |
3 |
5 |
5 |
1 |
1 |
3 |
1 |
1 |
5 |
3 |
2 |
5 |
3 |
1 |
5 |
68 |
64.76 |
GMS307 Yiyecek İçecek Sektöründe İletişim ve Halkla İlişkiler |
EY |
EY |
EY |
O |
D |
Y |
O |
EY |
EY |
ED |
ED |
O |
ED |
ED |
EY |
O |
D |
EY |
O |
ED |
EY |
|
|
GMS307 Yiyecek İçecek Sektöründe İletişim ve Halkla İlişkiler |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GMS309 Vegan ve Vejeteryan Beslenme |
3 |
3 |
2 |
3 |
3 |
3 |
3 |
3 |
2 |
5 |
1 |
1 |
3 |
3 |
2 |
4 |
3 |
5 |
5 |
5 |
1 |
63 |
60.00 |
GMS309 Vegan ve Vejeteryan Beslenme |
O |
O |
D |
O |
O |
O |
O |
O |
D |
EY |
ED |
ED |
O |
O |
D |
Y |
O |
EY |
EY |
EY |
ED |
|
|
GMS309 Vegan ve Vejeteryan Beslenme |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GMS311 Gıda Saklama Teknikleri |
3 |
2 |
4 |
4 |
5 |
4 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
3 |
3 |
3 |
2 |
4 |
1 |
3 |
5 |
1 |
1 |
53 |
50.48 |
GMS311 Gıda Saklama Teknikleri |
O |
D |
Y |
Y |
EY |
Y |
ED |
ED |
ED |
ED |
ED |
O |
O |
O |
D |
Y |
ED |
O |
EY |
ED |
ED |
|
|
GMS311 Gıda Saklama Teknikleri |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GMS410 Bitirme Projesi |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
105 |
100.00 |
GMS410 Bitirme Projesi |
EY |
EY |
EY |
EY |
EY |
EY |
EY |
EY |
EY |
EY |
EY |
EY |
EY |
EY |
EY |
EY |
EY |
EY |
EY |
EY |
EY |
|
|
GMS410 Bitirme Projesi |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GMS412 İş Başında Mesleki Uygulamalar |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
105 |
100.00 |
GMS412 İş Başında Mesleki Uygulamalar |
EY |
EY |
EY |
EY |
EY |
EY |
EY |
EY |
EY |
EY |
EY |
EY |
EY |
EY |
EY |
EY |
EY |
EY |
EY |
EY |
EY |
|
|
GMS412 İş Başında Mesleki Uygulamalar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|